Profesyonel bir ekip ile Müzik Prodüksiyon kurslarına katılma şansını yakalayın. Hemen kendi stüdyonuzu kurun ve yeni müzikler üretmeye başlayabilirsiniz. DJBUL müzik prodüksiyon kursları ile yüzlerce öğrenci kendi müziklerini yapmaya başladılar. Sizde bizim kurslarımıza katılarak stüdyo kurabilirsiniz. 

Müzik prodüksiyon kursları sonrasında evinizde yada iş yerinizde basit bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Yada mobil müzik prodüksiyon stüdyonuz sizinle her yerde.

Dilediğiniz müzik prodüksiyon kursları programında saatlerce müzik üretimi gerçekleştirebiliriz. En eğlenceli müzik prodüksiyon kursu olduğumuzu biliyoruz. DJBUL eğlendirerek eğiten tek markadır.

Global müzik endüstrisi ile eş zamanlı geliştirilen Müzik prodüksiyon kursu, tamamen donanımlı bir müzik prodüktörü olabilirsiniz. Dilediğiniz müziği kısa zamanda yapabilirsiniz.

Başlangıç seviyesinde stüdyo ekipmanları ile evinizde yada istediğiniz bir alanda müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Bizimle birlikte alacağınız profesyonel seviyede müzik prodüksiyon kursu bunun için idealdir.

Zamanınızı boşa harcamanıza gerek yok, herşey referanslar ile ortadadır. Türkiye’de rekor kıran öğrenci portföyümüzün yarısından fazlası Müzik prodüksiyon kurslarımızda yetişen öğrencilerde oluşmaktadır.

Müzik Prodüksiyon kursu sonrasında Beatport, Spotify, Apple Music gibi dünya’nın en seçkin müzik mağazalarında, ülkemizde ve belirli ülkelerde rekor seviyesinde liste başarıları göstermekteyiz.

Eğitimlerimize katılan yada dışarıda profesyonel müzik sanatçısı olan kişi yada müzik gurupları için Müzik PR ajansı ve DJ Tanıtımları veren ilk Dijital Müzik PR ajansıyız. 

Sıradan markalar gibi sahte içerikler ve başarı referansları oluşturmuyoruz. Tüm ekibimizin kökenleri ülkemizdeki en donanımlı global müzik insanlarına dayanmaktadır. Bugün ‘I Wanna Be a DJ’ ile dünya müzik endüstrisinde yüzlerce ödül ve başarı öyküsü tarafımızdan yazılmıştır. Ve bunun için gurur duyuyoruz.

Sıkılmadan, yorulmadan ve her gününde gelişerek geçirebileceğiniz Müzik prodüksiyon kursları geliştirdik. Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en seçkin içeriklerine sahip bir eğitim.

Size müzik prodüksiyon üretimlerinizi dinleyiciler ile buluşturacağınız Dijital Müzik yayınlama servisi sunmaktayız. Tüm dünya üzerinde şarkı yayınlama ve tanıtma fırsatları sunuyor. Şimdi DJBUL team ile müzik prodüksiyon eğitimlerine katılın ve zaman kaybetmeden kendi müzik albümünüzü yayınlayalım.

Ayrıtılı bilgi ve tüm detaylar için DJBUL team ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Daha fazla müzik prodüksiyon kursları içerikleri için web sitemizdeki paylaşımlara abone olabilirsiniz.